Spirituális bölcsességek, tippek – trükkök - okosságok, keresőknek és úton járóknak, kezdőknek és haladóknak.

Spirituális Útikalauz

Spirituális Útikalauz

Tízmilliószoros nap - Fogd be a szelet a vitorládba!

2017. március 12. - davehame

Ezen a napon minden cselekedetünk - gondolatunk tízmilliószorosan hat, éppen ezért tudatosságra van szükségünk, hogy a minket körülvevő koncentrált energiákat a lehető leghatékonyabban használjuk fel, fogjuk be vitorlánkba.

A tibeti kultúrában "nagy" Buddha (Dharmacsakra) napokat hívják 10 milliószoros napoknak. Sorrendben az első holdhó 15., negyedik holdhó 15., hatodik holdhó 4. és kilencedik holdhó 22. napja. Az első holdhó, egyben a tibeti újév első napja. Évente négy ilyen nap van a tibetiek szerint. Ez most a harmadik.

Mire érdemes odafigyelni a nap folyamán?

1. Kerüld a negatív érzéseket, gondolatokat, ha bármi atrocitás ér a nap folyamán, azt ne vedd fel, rázd le magadról és menj tovább
2. Próbálj egyensúlyba - harmóniába kerülni. Ezt segítheti egy meditáció, egy masszázs, vagy egy kellemes fürdőzés illatos mécsesekkel, nyugtató zenével
3. Fejezd ki háládat azért amid van, amit kaptál, mindenért ami megadatott számodra, ami által több lettél.
4. Legyenek benned pozitív érzések, gondolatok, gondolj arra amit elszeretnél érni - erre még később visszatérek
5. Tegyél valami pozitívat, önzetlent
6. Végezz energianövelő gyakorlatokat, ez lehet sport, csakra meditáció, kundalíni emelő gyakorlatok

manifesting-51.jpg

Ajánlott egész nap szem előtt tartani elérendő céljainkat, vágyainkat (készíthetsz listát is) és ezt úgy megélni, mint ha már meg is történt volna. És ez itt a kulcs, a fondorlat, a varázslat ugyanis azáltal, hogy vágyad netovábbját a jelenben megéled (ez lehet egy új ház, szerelem, egészség, anyagi bőség - a variációk tárháza végtelen) és nem csak, hogy megéled, de hálát adsz érte, megköszönöd és átérzed minden porcikáddal a beteljesülést, az univerzum erre reagálni fog és működésbe lép. Ez a teremtés receptje. Ezt megteheted bármikor, de ezen a kivételes napon mindez 10.000.000-szorosan fog működni, neked, éred.

(A teremtő meditáció alatt érdemes elégetni egy szantál füstölőt, és meggyújtani egy fehér mécsest - gyertyát, melyek felerősítik a teremtő energiák áramlását az univerzum felé)

Éld meg a mát és teremtsd meg a jövődet!!

Namasté

 

Rejtő Dávid

A bejegyzés trackback címe:

https://spiritualisutikalauz.blog.hu/api/trackback/id/tr607640568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása